Webbkarta VäLJ SPRåK


Nyhet! L300 CleansingNyhet! L300 Cleansing2012-02-28 15:04:00

L300 CLEANSING – förnuft och känsla!

En ny serie moderna rengöringsprodukter med multifunktionell effekt.

L300 har erbjudit hudvårdsprodukter med fokus på effekt och känsla i över 30 år. Med utgångspunkt i vad konsumenterna efterfrågar har många produkter utvecklats till riktiga storsäljare, där L300 Intensive Moisturizing Face Cream är den absoluta favoriten*. Nu lanserar L300 en helt ny serie rengöringsprodukter med toppmoderna formuleringar där många har en multifunktionell effekt. En kombination av förnuft och känsla helt enkelt!

Efter vinterns påfrestningar på huden vill vi möta våren med hälsosamt frisk hud som har en strålande lyster. Då är rengöring A och O i din hudvårdsrutin. Genom daglig användning av L300s nya rengöringsprodukter får du en återfuktande rengöring som lämnar huden klar och fräsch. Alla formuleringar innehåller hudens egna fuktbindande ämnen som hjälper huden att behålla sin rätta fuktbalans, motståndskraft och naturliga skönhet.

Mjölk, mousse eller gel – vad föredrar du?

När vi väljer rengöring är effekt det allra viktigaste, därefter väljer vi produkt efter textur. L300s nya rengöringssortiment finns i alla olika varianter; mjölk, gel, mousse och toner där varje produkt har utvecklats för att både ge en skön sensorisk känsla samt maximal effekt, tack vare effektiva och skonsamma ingredienser. I samband med lanseringen av det nya rengöringssortimentet återinförs även den mycket populära L300 Gentle Eye Make-Up Remover med en helt ny formula som spås återta sin plats i försäljningstoppen.

Nya rengöringssortimentet från L300 finns tillgängligt på apotek från och med vecka 4, 2012. Se det bifogade pressmedelande som innehåller produktblad för mer information om respektive produkt.

*Den bäst säljande ansiktscremen på apotek under 2011.

Klicka vidare för att se Body Lotion NYHETERNA här: L300 Daily Moisturizing Body Lotion med och utan parfym. 

Se mer på L300,s hemsida: www.l300.se 

För praktiska frågor och bilder kontakta:
Charlotte Wennström, Star PR Group, tel: 08-545 29 875, e-post: charlotte.wennstrom@starprgroup.com

Ladda hem pressmeddelandet i pdf-format

Pressmeddelanden

Företagsnytt

Varumärkesnytt

2015-03-23

HTH Skin Repair