Webbkarta VäLJ SPRåK


SorayaSorayaBanbrytaren på den polska marknaden

Historia

Soraya har sålt och marknadsfört hudvårdsprodukter på den polska marknaden sedan 1985. Med en modern produktion och innovativa lösningar är Soraya ett av Polens ledande hudvårdsvarumärken.

Soraya – för hudens alla åldrar

Vi utsätts dagligen för en mängd faktorer som tär på huden; sol, kyla och vind, ett torrt inomhusklimat och stress är några av dem.

Sorayas hudvård har skapas för att hjälpa huden att stå emot dessa attacker och att reparera sig. Soraya erbjuder produkter av hög kvalitet, helt jämförbara med internationella varumärken och det finns en serie för varje hudtyp och steg i livet, med priser för alla plånböcker.

Innovation

Soraya har produkter för alla hudtyper och behov och man har varit banbrytande inom många kategorier på den polska marknaden genom åren.

De senaste innovationerna är inom det segment som kallas Cosmeceuticals – en kombination av hudvårdsprodukter som vårdar huden från utsidan och vitaminkapslar som ger näring till huden från insidan. Tillsammans bildar de en unik kombination som ger huden den bästa support den kan få.
Sorayas varumärkesidé:

"Det bästa behöver inte alltid vara dyrast"